Stockholmskonferensen 2009

by

Stockholmskonferensen 2009

lördagen den 17 oktober

Lördagen den 17 oktober äger Stockholmskonferensen 2009 rum på Bonniers konferens Center i Stockholm.  Konferensen är upplagd som ett riksmöte med seminarier och anföranden om vart annat. Syftet med konferensen är att bli en ny mötesplats för aktiva folkpartister i stad och län.

Program: www.folkpartiet.se/stockholmskonferensen

Anmälan: www.folkpartiet.se/anmalan17okt

Bakgrund till varför vi anordnar Stockholmskonferensen

Stockholms Länsförbund är Sveriges största länsförbund med 26 kommunföreningar varav flera hör till de största i Sverige med Stockholmsstad i spetsen. I vårt län har vi ca 3.723 stycken medlemmar och 629 stycken förtroendevalda politiker. Av våra väljare i riksdagsvalet 2006 kommer 26% från vårt län. Trots detta saknas det ett forum för alla politiskt aktiva folkpartister i Stockholms län och stad att träffas. Idéen om Stockholmskonferensen var född.

Stockholmskonferensen ska förhoppningsvis bli ett forum för alla politiskt aktiva folkpartister i Stockholms län och stad att träffas. Konferensen tar sitt avtryck i folkpartiets riksmöten men med lite nya former.  Syftet med konferensen är att samla alla aktiva folkpartister i Stockholms län och stad under ett tak för att öka sammanhållningen, skapa en vi känsla, diskutera politik, träffa våra företrädare och våra kollegor etc. Syftet är inte att skapa politik utan att skapa en ny mötesplats där man utöver seminarier och anföranden kan lägga större och mindre möten. Precis som riksmötet kommer det finnas externa utställare på plats.

Annonser

%d bloggare gillar detta: