Stockholmskonferensen 2009 drog fullt hus

by
Fullt hus i stora konferenssalen

Fullt hus i stora konferenssalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I lördags var det dags för höstens stora mötesplats för folkpartister i Stockholms län, Stockholmskonferensen 2009. Omkring 270 liberaler hade samlats i Bonniers konferenscenter för att delta i konferensen.

Under dagen fick deltagarna bland annat lyssna till framträdanden från Springtimes VD Maria Arnholm, Integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, Folkpartiets partisekreterare Erik Ullenhag samt Stockholms skolborgarråd Lotta Edholm. Ett återkommande tema var självklart det kommande valåret. Var är vi nu och var behöver vi vara i september 2010? Vilka frågor kommer att dominera valrörelsen? Och vilka blir framgångsfaktorerna och fallgroparna för Folkpartiet nästa år?

På programmet stod även fyra olika seminarier. I fokus var det nya politiska landskapet i Sverige, Folkpartiets värdegrund, hur det går till att bygga ett starkt personligt varumärke inom politiken samt sociala medier – det senaste årets stora snackis på kommunikationsområdet. Flest intresserade drog Birgitta Ohlsson och Anna Mårtenssons seminarium ”Så vinner du valet 2010”.

En annan av dagens absoluta höjdpunkter var brottaren Martin Lidbergs berättelse om hur han med hjälp av mental träning och en stenhård satsning på sin sport gick från att vara petad i landslaget till att bli världsmästare . Vilken inställning. Och vilken beslutsamhet. När man hör en berättelse som Martins blir det tydligt att den typen av framgång aldrig är en slump. Bakom varje vinnare på den nivån finns rigorösa föreberedelser och en villkorslös målmedvetenhet. Mycket tänkvärt för alla med ambitioner att utvecklas inom sitt område.

Dagen avslutades sen med ett mingel och gemensam middag på konferenscentret, som många valde att stanna kvar och delta i. Det bjöds på medelhavsbuffé och av den glada stämningen att döma var många nöjda med dagen.

Ett stort tack till er alla som deltog i konferensen och bidrog till att göra den så trevlig och lyckad. Vi ses på Stockholmskonferensen 2010!

Mellanspel under Stockholmskonferensen 2009

Mellanspel under Stockholmskonferensen 2009

 

 

 

 

 

 

 

Mingel på Stockholmskonferensen 2009

Mingel på Stockholmskonferensen 2009

Annonser

2 svar to “Stockholmskonferensen 2009 drog fullt hus”

  1. Mathias Laitila Kälvemark Says:

    …och tack till er som ordnade denna fina första Stockholmskonferens med så intressanta och inspirerande talare och berättelser!

  2. Madeleine Sjöstedt Says:

    En väldigt inspirerande dag. Stort tack till organisatörerna.
    Madeleine

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: