Höstens stora skrivartävling

by

Nu bjuder vi in till en skrivartävling för att ta fram en ny broschyr som vi ska använda i Stockholms län fram till valrörelsen 2010.  Syftet är att engagera er medlemmar ute i länet i detta arbete och få in så många synpunkter och infallsvinklar som möjligt i denna process.

Så här går det till

Du skickar in dina texter och synpunkter till innehållet i broschyren. Texterna får max vara 400 tecken med blanksteg, gärna punktform. Texterna bör vara visionära och politiken ska vara vedertagen folkpartipolitik.

Maila texten till stockholm@liberal.se. Vi behöver texterna senast den 20 november 2009.

Vi tar till oss av dina synpunkter och texter när vi arbetar fram den nya broschyren. Vi förbehåller oss emellertid att fritt ändra i de inkomna texterna.

Vi presenterar vinnarna och texterna på Folkpartibloggen. De som tar fram de tre bästa förslagen kommer få den nya exklusivare folkpartijackan som tas fram under hösten. Därefter tas den nya broschyren fram

Annonser

3 svar to “Höstens stora skrivartävling”

 1. Mattias Lönnqvist Says:

  Jag förstår inte riktigt om det finns ett tema här?

  Är tanken att vi ska skriva någonting om vad Folkpartiet åstadkommit sedan valet?

  Eller är tanken att vi ska skriva mer allmänt om varför Folkpartiet är bra?

  Beskrivningen om ”punktform” indikerar (för mig åtminstone) att man ska lista upp några saker som vi förbättrat, medan skrivningen om ”visionära” texter mer pekar på vad Folkpartiet skulle kunna åstadkomma, men då inte i punktform.

  Eller är det bara jag som har svårt att fånga vad texten ska handla om?

  • Daniel Carpsjö Says:

   Hej Mattias,

   Vi har varit vaga i den information som har gått ut. En anledning till det är att vi just har velat lägga så få begränsningar som möjligt på er som deltar. Och därigenom släppa kreativiteten fri.

   Om du vill hålla dig till löpande text eller skriva i punktform är med andra ord upp till dig. Och du är fri att blicka bakåt eller framåt, eller göra båda delarna. Men vi ser som sagt gärna visionära, framåtblickande, bidrag. Viktigt är också att bidragen utgår från vedertagen folkpartipolitik, berör hela Stockholms län samt håller sig inom den angivna begränsningen på max 400 tecken.

   Jag hoppas att det ger dig en bättre bild av vad vi hoppas på.

   //Daniel

 2. Josefin Silverfur Says:

  Bloggat om skrivartävlingen och Folkpartiets miljöpolitik.

  http://fpsollentuna.blogspot.com/2009/11/folkpartiets-miljopolitik-vad-finns-att.html

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: