Folkpartiet bjuder in till psykiatridag

by

Det anordnas många intressanta seminarier runt om i folkpartilänet just nu. Nästa datum att anteckna i kalendern är lördagen den 5 december. Då anordnar Folkpartiet en dag på riksdagen om psykiatrin. Du som vill veta mer om behandling och forskning inom psykiatrin är då välkommen till Folkpartiets klubbrum på riksdagen, Mynttorget 2. Där lyssnar du bl.a. till landstingsråd Birgitta Rydberg och en rad forskare och författare inom området.

Arrangörerna berättar i inbjudan att syftet med dagen är att väcka intresse och nyfikenhet kring psykiatrin. Och att peka på möjligheter snarare än att fokusera på det som kan vara bekymmersamt.

Det bjuds på enklare lunch till självkostnadspris. Seminariet pågår mellan klockan 12 – 17. Du anmäler dig enklast genom att mejla ditt namn och telefonnummer till maria.p.halkiewicz@gmail.com. Obs! P.g.a. säkerhetsbestämmelser på riksdagen måste du ta med legitimation.

Folkpartiet hälsar dig varmt välkommen!

Annonser

2 svar to “Folkpartiet bjuder in till psykiatridag”

 1. Lars Hansson Says:

  Hej !
  En blogg som inte har ett nytt inlägg på 3 veckor är död.
  Blev först glad över fp bloggen, men nu bara besviken. Skärpning.
  Lars Hansson fp Brännkyrka

  • Daniel Carpsjö Says:

   Hej Lars,

   Tack för din kommentar, Lars. Du har naturligtvis helt rätt. Folkpartibloggen har tyvärr varit inaktiv alldeles för länge. En orsak är att vi som skriver här har haft hög arbetsbelastning den senaste tiden. Men det är ingen ursäkt. Vi lovar att se över våra rutiner så att vi kan få mer att hända här framöver. Så sluta inte att komma hit!

   //Daniel

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: