Folkpartiet i landstinget drar i gång ny blogg för idéutveckling

by

Folkpartiet i Stockholms läns landsting drog igår i gång ett mycket spännande initiativ på webben. På bloggen http://fpsll.wordpress.com/ kan du som är intresserad av sjukvården, trafiken eller kulturpolitiken nu vara med och bidra till FPs idéutveckling.

Upplägget är likt det som Folkpartiet i Stockholms stad sedan i våras framgångsrikt har använt på sin blogg http://fpstockholm.wordpress.com/.  Utkast till program inom olika områden läggs ut på bloggen, och alla – inom och utanför partiet – är sedan välkomna att komma med idéer och synpunkter på förslagen.  Grupperna bakom förslagen tar sedan till sig av synpunkterna och omarbetar programmen, innan de sedan fastställs av förbundsstyrelsen.

Just nu ligger två intressanta programförslag på bloggen – Förslag till sjukvårdspolitisk plattform och Mälarprogram för Stockholms län. Fram till den 25 januari har du möjlighet att vara med att påverka Folkpartiets politik inom dessa viktiga områden, så passa på att titta in där redan idag.

Utöver programförslagen finns på den nya bloggen också ett forum för att dela med sig av mer generella tankar och idéer om vården, trafiken och kulturpolitiken i länet.

Vi ser fram emot att följa vad vi hoppas kommer att bli livliga och givande diskussioner.

Annonser

%d bloggare gillar detta: