Liberala ungdomsförbundet Storstockholm söker en biträdande ombudsman

by

 

Liberala ungdomsförbundet Storstockholm söker nu en biträdande ombudsman inför och under valet 2010. Som biträdande ombudsman ska du bistå organisationen samt den ordinarie ombudsmannen under valrörelsen.

Dina arbetsuppgifter är desamma som för den ordinarie ombudsmannen, dvs att avlasta distriktsstyrelsen genom att skriva protokoll, värva medlemmar, syssla med medlemsvård och sköta den vardagliga administrationen för distriktet. I arbetsuppgifterna ingår även att du ska vara delaktig i valrörelsen 2010, vara med och administrera kampanjer, blixtkampanjer, utbildningar etc.

Vi ser gärna att du är en utåtriktad person som vågar ta nya initiativ. Du bör ha erfarenhet från att kampanja och värva medlemmar. Du bör trivas med ett högt tempo, vara stresstålig och klara av oregelbundna tider. Givetvis ska du även dela våra politiska åsikter.

Anställningen är en visstidsanställning med tillträde den 1 februari 2010 och till och med den 30 september 2010.  Anställningen är på 100 % med fast lön. Du kommer att vara stationerad i centrala Stockholm.

För frågor rörande tjänsten, kontakta distriktsordförande Christoffer Fagerberg, 070-854 90 96 eller christoffer.fagerberg@liberal.se eller Verkställande utskottets ordförande Eric Wahlberg, 073-93 93 200 eller eric.wahlberg@liberal.se.

För att söka tjänsten: skicka CV, personligt brev och referenser senast den 20/1-2010 till christoffer.fagerberg@liberal.se eller,

Liberala ungdomsförbundet Storstockholm

Box 2155

103 14 Stockholm

Märk e-post eller/och brev med Bitr. ombudsman

Annonser

%d bloggare gillar detta: