Tack alla för en lyckad konferens

by

Festligt och fullsatt kan man kort sammanfatta Stockholmskonferensen som ägde rum i lördags. Över 250 folkpartister var samlade i Bonnierskonferens Center i Stockholm. Dagen inleddes med Förbundsårsmöte för att sedan övergå till Stockholmskonferens fylld med intressanta tal och seminarier.

Vår partiledare Jan Björklund inledde konferensen med ett tal som fängslade oss alla. Jan, som bilat från Madrid för att hinna till konferensen pga askmolnet, talade om behovet av att lyfta blicken och ha visoner för framtiden.  Han lyfte också frågan om lärlingsjobb som han anser är ett mycket bättre alternativ för en ung människa än att leva på bidrag.

EU-ministern Birgitta Ohlsson höll ett anförande som var ett vitaminpiller för oss alla. Birgitta talade om vikten av att beskriva vår politik i tydliga bilder för att engagera människor

Nyamko Sabuni, integration- och jämställdhetsminister och Adam Cwejman, ordf LUF, höll seminariet ”Integration, egenmakt och delaktighet som besöktes av nära 200 deltagare. Integrationsfrågan är onekligen en hjärtefråga.

Konferensen avslutades med ett panelsamtal där Erik Ullenhag samtalade med inte mndre än fem av våra kvinliga toppkandidater. Bilden visar med all tydlighet att Folkpartiet ligger i frontlinjen när det handlar om att lyfta kvinnor till toppositioner. På bilden ser ni från vänster Madeleine Sjöstedt, Lotta Edholm, Erik Ullenhag, Barbro Westerholm, Birgitta Rydberg och Nyamko Sabuni.

Tack också till vår fantastiska konferencier Maria Arnholm. Här i ett samtal med Madeleine Sjöstedt.

Annonser

%d bloggare gillar detta: