FP bäst bland riksdagspartierna

by

Bland alla seminarier, debatter och tal under Almedalsveckan ryms också en del aktiviteter som inte primärt förknippas med politik. Igår var det t.ex. idrottens dag, och Almedalen hade förvandlats till ett stort ”prova-på-olika-sporter-område”. Samtidigt gick också Almedalens innebandyturnering av stapeln, och Folkpartiet deltog självklart. Det var Svenska Innebandyförbundet som hade bjudit in samtliga riksdagspartier till att mäta sina krafter i en turnering där alla mötte alla. Fem partier var representerade – Centerpartiet och Moderaterna lös tråkigt nog med sin frånvaro.

Folkpartiets lag började dagen med att slå Socialdemokraterna i en jämn och tuff match. Resultattavlan visade fyra mål mot två när slutsignalen ljöd. Därefter ställdes vi mot Vänsterpartiet. Den här gången var matchen i princip avgjord redan efter en minut, då FP gjorde mål på de tre första anfallen och sedan inte gav motståndarna någon chans att komma igen.

Med den formidabla inledningen på turneringen kunde vi säkra turneringssegern redan i tredje matchen. Men då krävdes seger mot Miljöpartiet. Och vilken seger det blev. Vi formligen körde över de gröna i en match som till slut slutade 9 – 2. Avslutningsvis slog vi också tillbaka KD med betryggande siffror, och kunde därför obesegrade höja bucklan.

Kan detta möjligtvis vara en fingervisning om hur siffrorna kommer att se ut på valdagen?

För bilder och en intervju med Folkpartiets lagkapten Andreas Arvidsson, se det här webb-tvreportaget från DN.se.

http://www.dn.se/webbtv/sport/partierna-gjorde-upp-pa-innebandyplanen-1.1134336

Folkpartiets vinnande lag i politikerturneringen

Folkpartiets vinnande lag i politikerturneringen

Annonser

2 svar to “FP bäst bland riksdagspartierna”

  1. isabelsmedbergpalmqvist Says:

    Gissar att länsförbundets representant var bästa spelaren på plan???

  2. Daniel Carpsjö Says:

    Vårt framgångsrecept byggde på stenhård och målmedveten träning, ett väl sammansvetsat lagarbete och inte minst vår breda trupp. 🙂

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: