Gå med i Prideparaden du också!

by

Årets upplaga av SthlmPride är i full gång och Folkpartiet har redan rivit av ett par seminarium i PrideHouse och vårt tält i PridePark är det snyggaste någonsin! I slutet av veckan, på lördag, är det dags för den stora finalen – PrideParaden!

Paraden är en fest du aldrig kommer att glömma och självklart får du inte missa den! Vi ska visa att Folkpartiet liberalerna och Liberala ungdomsförbundet är det partiet som står upp för var individs rätt att vara den den är oavsett sexuell läggning.

Att delta i PrideParaden är också att stå upp för alla dom som faktiskt inte har möjligheten att visa sin kärlek öppet på grund av att deras åsikter eller sexuella läggning inte accepteras i hemlandet där det ofta är problematiskt att delta i en pridefestival. Kom och gå med oss i paraden och hjälp oss att sprida de liberala värderingarna. All kärlek är bra kärlek!

EU-minister Birgitta Ohlsson önskar också berätta varför Pridefirandet är viktigt:

Folkpartiets sektion ser just nu ut att bli en av partiets största sektioner på länge och vi önskar att du ska vara med och göra den större. Sektionen kommer att bestå av en läcker cabriolet i fören, sedan följt av massa glada liberaler till fots och avslutningsvis en lastbil med flak som kommer att pumpa ut dansant musik.

Var: Samling i Tantolunden på söder för avmarsch mot Sjöhistoriska Riksmuséet

När: Samling kl. 11.30 lördagen den 31 juli. Paraden avgår kl.13.00 och håller på till ca 16.00

Hur: På plats blir du tilldelad en orange t-shirt som vi gärna ser att du har på dig. Detta för att ge ett gott helhetsintryck av vår sektion som gör att vi kommer synas!

Glöm heller inte vattenflaskan och bekväma skor.

Anmäl dig gärna till Facebookeventet ”Gå med FP & LUF i PrideParaden”

Vi ses på lördag! Häng med du också, det kommer bli superkul!

Glada pridehälsningar

Christoffer Jönsson
Pridesamordnare HBT-Liberalerna
christofferjonsson@liberal.se
0768 963275

Annonser

%d bloggare gillar detta: