Nya valombudsmän på plats i Stockholms län

by

Nu har fem stycken nya valombudsmän börjat på Folkpartiet i Stockholms län. Här nedan får de möjligheten att presentera sig själva.  

Hej! Jag heter Richard Hellberg och är 26 år. Född, uppvuxen och bor i Täby.
Jag är statsvetare och har tidigare studerat i Visby, Gävle och Stockholm. Har ett stort intresse för politik, historia och idrott.

Jag kommer ansvara för landstingsvalkrets Nordost, där kommunerna Danderyd, Norrtälje, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker ingår. Jag ser väldigt mycket fram emot att kämpa för att Folkpartiet ska göra sitt bästa val någonsin.

Mitt namn är Christine Petré, fd Lundastudent och blivande Londonbo.
Har en kandidatexamen i statsvetenskap samt i nationalekonomi. Erfarenheter från multilaterala förhandlingar i Haag och ett stort internationellt engagemang och intresse. 
Glad och entusiastisk idealist med ett stort fotbollsintresse och stor dos kritiskt tänkande. 

Kommer fram till valet att vara ansvarig för valkrets norr med kommunerna Sollentuna, Solna och Sundbyberg. Ses där! 

Hej! Jag heter Carl Franks och är Folkpartiets valombudsman i Stockholm Sydväst, där jag kommer att bistå kommuner som Botkyrka, Nykvarn, Salem och Södertälje i deras kampanjarbete . 

Jag är född och uppvuxen i Storbritannien och har tidigare varit engagerad i det brittiska liberaldemokratiska partiet. Har pluggat statsvetenskap på Stockholms universitet. Innan jag flyttade tillbaka till Sverige i fjol jobbade jag som biståndsarbetare i både Afrika och Asien.

Jag heter Daniel Gustafsson, är född skåning, numera naturaliserad stockholmare, nationalekonom, och viktigast av allt: liberal!
Närmast kommer jag från näringslivet, där jag framförallt har arbetat med ekonomi, affärsutveckling och försäljning.

Med ansvar för nordvästra delen av länet kommer jag att förstärka valrörelsen i Ekerö, Järfälla, Upplands-Bro, Upplands Väsby samt i Sigtuna kommun. Det ska bli både spännande och fantastiskt roligt att få vara en del av laget som den 19 september tar FP till nya höjder!

Hej! Mitt namn är Karin Zelano. Jag är född i Göteborg och med undantag för två års studier i Spanien, 20 veckor i Kuba och två terminer i Paris har jag bott i Uppsala sedan studenten 2005.
När jag inte kampanjar för Folkpartiet går jag gärna långa promenader, studerar statsvetenskap och träffar så många människor som möjligt. Jag är också övertygad om att choklad, blåklints blått och ett leende passar utmärkt i de allra flesta sammanhang.

Som valombudsman med huvudansvar för landstingsvalkrets Sydost kommer jag mest synas i Haninge, Huddinge och Nynäshamns kommun, men hoppas att arbeta i andra delar av länet vid behov och tillfälle.  

Jag ser mycket fram emot att delta i arbetet för ett strålande valresultat för Folkpartiet 2010!

Annonser

%d bloggare gillar detta: