Värva en medlem och få en biobiljett

by

Folkpartiet i Stockholms län växer just nu så att det knakar. De senaste veckorna har det strömmat in ovanligt många nya medlemmar. Med dem kommer ny energi och nya erfarenheter och idéer. Tillsammans kommer vi framöver att bli en ännu starkare röst för ett mer liberalt Sverige och Stockholm.

Länsförbundet gör nu allt vi kan för att alla nya ska känna sig välkomna. Alla som vill engagera sig aktivt ska så snabbt som möjligt erbjudas möjligheter att göra det. Men vi ska inte nöja oss med det. När nu intresset är stort för Folkpartiet ska vi självklart ta chansen att knyta ännu fler duktiga personer till oss. Därför startar vi nu en kampanj för att värva fler medlemmar. Du som värvar en ny medlem belönas med en biobiljett. Kampanjen gäller året ut.

För att få biljetten skickar du ett mejl till stockholm@liberal.se där du anger namnet på den person du har värvat. Viktigt är sedan att denna uppger i anmälningsformuläret att han eller hon har värvats av dig. När registreringen sedan är klar skickar vi hem biljetten till dig via posten.

Självklart måste varje medlem betala sin egen medlemsavgift.

Missa inte det här tillfället att vinna över fler engagerade liberaler till Folkpartiet. Varje ny medlem är en fantastisk resurs för oss. Och en riktigt bra film kan ju lysa upp mörka höstkvällar.

Om du har några frågor får du gärna kontakta kampanjombudsman Daniel Carpsjö på telefonnummer där du anger 08-410 242 43 eller daniel.carpsjo@liberal.se.

Annonser

%d bloggare gillar detta: