Maria Wallhager står inte till förfogande för omval

by

Maria Wallhager

Maria Wallhager, ordförande för Folkpartiet Liberalerna i Stockholms län har, har bestämt sig för att inte ställa upp till omval. Efter åtta år och två mandatperioder som ordförande i länsförbundet väljer hon att tacka för sig. Hon har meddelat sitt beslut till valberedningen och igår informerades förbundsstyrelsen.

– Det har varit en oerhört intressant och intensiv resa under åtta år som ordförande för Folkpartiet i länet. Jag vill passa på att uttrycka min uppskattning till länets folkpartister för det fina samarbete jag tycker att vi i länsförbundet har med er och kommunföreningarna. Den som har den här posten ska ha en politisk förankring, säger Maria Wallhager som sedan valet förra året inte längre är landstingsråd i Stockholms län.

– Vi i förbundsstyrelsen har jobbat hårt både för att skapa väl fungerande samarbetsformer i länet och för att försvara länets intressen i Folkpartilandet. De månader som återstår till Förbundsårsmötet ska vi ägna oss åt att fortsätta arbetet i den riktningen för att den nya mandatperioden ska bli framgångsrik.

Annonser

%d bloggare gillar detta: