Tre frågor till Josefine Temrell

by
Josefine Temrell är sedan årsskiftet ny ombudsman för LUF Storstockholm. Hon tar därmed över  ansvaret för LUF Storstockholms kansli och löpande verksamhet från Susanne Hedberg, som gått tillbaka till sina högskolestudier.
 
Vem är du – berätta lite om dig själv!
 – Jag bor i Spånga, där jag också är född och uppvuxen. Har varit engagerad i LUF sedan slutet av gymnasiet. Tog studenten från det samhällsvetenskapliga programmet på Blackebergs gymnasium för ett och ett halvt år sedan. Har sedan dess arbetat i hemtjänsten i två omgångar. Däremellan bodde jag också i Barcelona en termin och pluggade spanska.
  
Josefine Temrell

 I valrörelsen i höstas jobbade  jag även som valombudsman för LUF Storstockholm. Det var fantastiskt kul och det kändes därför mycket roligt när jag nu blev erbjuden möjligheten att jobba med LUF på heltid.
 

Vad är på gång i LUF Storstockholm just nu?
– Det vi fokuserar mest på just nu är vårt årsmöte, som äger rum 5-6 februari. Då ska en ny distriktsstyrelse väljas och eftersom den nuvarande ordföranden Christoffer Fagerberg inte ställer upp för omval kommer vi då bl.a. att välja en ny ordförande.

Berätta om något som du brinner för att arbeta med i din nya roll! 
 -Rkf, Radikala kvinnofronten är ett nygammalt initiativ  som vi nu kommer att satsa mycket på under året. Syftet är att stärka tjejer i deras olika roller och peppa dem till att ta för sig mer i t.ex. LUFs arbete. Det handlar bl.a. om att erbjuda debatträning och umgås med de andra tjejerna i distriktet. Inför årsmötet i februari ordnar vi ett förårsmöte bara för tjejer, där de kan få känna på mötesformen och bli bekväma med att gå upp i talarstolen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: