Diskutera med Birgitta Ohlsson och Erik Ullenhag på Europadagen

by

På måndag den 9 maj, infaller den av oss liberaler emotsedda Europadagen.  Här i Stockholm uppmärksammar EU-liberalerna detta genom att bjuda in till ett öppet samtal med EU-minister Birgitta Ohlsson och integrationsminister Erik Ullenhag. Så här skriver de i sin inbjudan:

Var med och fira Europa dagen med EU-liberalerna måndagen den 9:e maj!

Den 9:e maj 1950 presenterade Frankrikes utrikesminister den s.k. Schumanplanen. Schumanplanen la grunden för den europeiska kol- och stålindustrin som syftade till att säkerställa freden i Europa. Den 9 maj markerar startskottet för den Europeiska Unionen (EU).

EU-Liberalerna firar den 9 maj genom hålla torgmöte utanför Åhlens på Drottninggatan i Stockholm tillsammans med EU-minister Birgitta Ohlsson (fp) och integrationsminister Erik Ullenhag (fp). Vi bjuder på kaffe och tårta.

Tid: Måndagen den 9 maj kl 12.00
Plats: Utanför Åhlens på Drottninggatan i Stockholms City.

Kom förbi och lyssna och delta i diskussionen!

Annonser

Ett svar to “Diskutera med Birgitta Ohlsson och Erik Ullenhag på Europadagen”

  1. tallinnirja Says:

    Hej!
    Jag heter Ann-Mari och är medlem i Botkyrka FP har nyss hoppat av Milöjpartiet och är nu liberal jag jobar med demokratifårgor och mänskliga rättigheter, jag vill gäran beräta mer om mig själv och mitt arbete, kan säga att jag är Estlands expert sen 32 år tillbaka då jag jobbat för estlands frihet med den estniska oppositionen till skillnad fårn många svenskar har jag mycket sotr perosnlig erfarenhet av socialistisk diktatur i Estland och vet vad kamp för demorkati verklgien betyder till skilland från många i Sverige som bara tror att det är ett vackert ord på papperr

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: