Adam Cwejman ny talare på Stockholmskonferensen 2012

by
Adam Cwejman

Adam Cwejman

Det är nu klart att också LUFs ordförande Adam Cwejman kommer att medverka vid Stockholmskonferensen den 17 mars.

Sedan tidigare har bland andra John Crispinsson, Erik Ullenhag, Lotta Edholm, Birgitta Ohlsson, Nyamko Sabuni och Christer Nylander tackat ja till att vara med.

Har du ännu inte anmält dig till konferensen är det hög tid. Fler än 2/3 av platserna är redan uppbokade, och anmälningarna fortsätter att strömma in. Alla tidigare år har Stockholmskonferensen blivit fullbokad.

För mer information och anmälan kan du besöka: http://folkpartiet.se/stockholmskonferensen

Annonser

Ett svar to “Adam Cwejman ny talare på Stockholmskonferensen 2012”

  1. ANDERS ULFVARSON Says:

    Idag läste jag Magdalena Andersson (S) i ”frispråkiga” intervjuer. Kristoffer Törnman på SvD gör mera av sitt intervjutillfälle än Thomas Nordenskiöld på DI av sitt. En intressant skillnad var att SvD tog med att ”arbetslösa bör få ett eget jobbskatteavdrag”. ”När dom kommer ut och börjar jobba igen, kanske genom ett låglönat deltidsjobb, så borde dom få en tillfällig skattekredit så att man får behålla sitt bidrag och en del av lönen. Det skapar en drivkraft att arbeta och skulle kunna vara ett verkningsfullt jobbskatteavdrag.” Magdalena Andersson har varit överdirektör på Skatteverket. Hon vet nog vad hon pratar om. Jag tycker hon är en viktig utmaning för den i detta fall med ungdomsarbetslöshet passiva borgerliga regeringen. Den har fått vara ifred alltför länge.
    Så har jag länge tyckt. Marginaleffekten när man går från arbetslöshet eller försörjningsstöd till deltidsjobb är ibland för stor och kan skapa apati bland människor, som knappt kan försörja sig oavsett om de jobbar eller inte. Ett bibehållet bidrag kombinerat med en högre men rimlig skattesats för den första tiden eller, varför inte genom avtal, i fortfarighet, kan öppna för nya möjligheter. Det bör åtminstone diskuteras. Ungdomsarbetslösheten är ett allvarligare problem än Europas finanskris. Och den är mycket allvarlig.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: