Cecilia Wikström kampanjade i Stockholm på Europadagen

by

I förmiddags var en grupp folkpartister med Europaparlamentarikern Cecilia Wikström i spetsen ute och firade Europadagen i centrala Stockholm. Från Folkpartiet i Stockholm hade bland andra medlemmar i nätverket EU-liberalerna slutit upp. Tillsammans med Cecilia delade de ut flygblad med Folkpartiets EU-positiva budskap och uppmärksammade förbipasserande på dagens betydelse.

Tidigare på dagen hade Cecilia deltagit i ett panelsamtal på Europahuset om det danska ordförandeskapet och EU:s utmaningar. Nu kretsade samtalen om allt från den senaste händelseutvecklingen i Grekland och Frankrike till jordbrukssubventionerna inom EU. Cecilia svarade på frågor och berättade om varför EU har varit och är så viktigt för freden och friheten i vår värdsdel. EU står inför stora utmaningar och kraftfulla reformer behöver genomföras på det ekonomiska området. Men lösningen på krisen är mer samarbete i Europa – inte mindre – betonade Cecilia, innan hon gav sig iväg för att åka tillbaka till Bryssel för eftermiddagens session i parlamentet.

Du som inte hade möjlighet att delta vid den här trevliga aktiviteten får senare i eftermiddag en ny möjlighet att kampanja. Då deltar EU-minister Birgitta Ohlsson i ett panelsamtal med bland andra Carl Bildt på Stockholms Universitet. Liberala Studenter och Folkpartiet kommer självklart att finnas på plats för att prata europafrågor. Kontakta Niklas Odelberg för mer information: 0708-54 90 32 eller ls@liberal.se.

Cecilia WikströmCecilia Wikström

Annonser

%d bloggare gillar detta: