Välkommen på diskussionskväll om mänskliga rättigheter i Vitryssland!

by

Café Liberal i Solna onsdag den 24 oktober 2012

Diktaturen en timme från Stockholm

På FN-dagen den 24 oktober riktar vi fokus på bristen på mänskliga rättigheter i Belarus (Vitryssland). En diktatur bara en timmes flygfärd från Stockholm där människor fängslas enbart för sina åsikters skull, ett land där val inte är ett val och där medborgarnas frihet är starkt begränsad.

Kom och var med på ett samtal om varför situationen i Belarus rör oss och vilka utmaningar som finns i arbetet med att stödja mänskliga rättigheter i en diktatur i din närhet.

Medverkar gör Amanda Lövkvist, bitr generalsekreterare för Folkpartiets liberala stiftelse som arbetar med demokratibistånd (SILC) och Martin Uggla, ordförande för Östgruppen för mänskliga rättigheter och demokrati, en av Sveriges ledande MR-organisationer. Moderator är FP:s Neven Milivojevic.

Onsdag den 24 oktober klockan 18.30-20.30.

Restaurang Flamingo, Hotell Park Inn, plan 1, Solna Centrum.

Kom och låt dig inspireras samtidigt som du bidrar med erfarenheter och åsikter! Ta gärna med en vän som du tror är intresserad av att vara med! Kom gärna en stund före och stanna kvar för eftersnack och samvaro! Vi bjuder på kaffe. Mat och dryck säljs i baren.

Välkomna!

Vitryssland

Annonser

%d bloggare gillar detta: