Folkpartiet i Upplands Väsby söker politisk sekreterare (vikariat)

by

Folkpartiet i Upplands Väsby söker en politisk sekreterare på heltid. Tjänsten är ett ettårigt vikariat med tillträde enligt överenskommelse, dock senast den 1 april 2013. Arbetsplats är Upplands Väsby kommunhus. Upplands Väsby styrs för andra mandatperioden i följd av Allians för Väsby (M, FP, C, KD)

Du kommer att bistå Folkpartiets kommunalråd och fullmäktigegrupp i det dagliga politiska arbetet. Det innebär omvärldsbevakning, skriva anföranden, debattartiklar, pressmeddelanden och ha kontakt med väljare, organisationer och media. Till arbetsuppgifterna hör också att ta fram underlag till politiska handlingsplaner, aktiviteter, ansvara för Folkpartiets lokala hemsida och blogg samt hjälpa till med kampanjer inklusive studiebesök. Vi söker Dig som sympatiserar med Folkpartiets liberala värderingar, har ett stort politisk intresse och vill bidra till ett mer liberalt Väsby.

Du som söker:

  • har relevant akademisk utbildning eller motsvarande.
  • är strategisk, resultatinriktad och analytisk.
  • är noggrann, har god organisatorisk förmåga samt har lätt för att prioritera.
  • har lätt för att sätta dig in i nya frågor och kan arbeta under stundtals högt tempo.
  • är kommunikativ, duktig på att sammanfatta och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • är samarbetsinriktad, självständig samt tar gärna egna initiativ.
  • har god IT-vana.

Vidare värdesätter vi god social kompetens, lyhördhet och flexibilitet. Relevant arbetserfarenhet av politisk kommunikation och redigering av hemsidor är meriterande.

För mer information kontakta Kristina Klempt, kommunalråd 073- 910 47 48 eller Aliki Pavlidis, politisk sekreterare 073-910 42 45. Ansökan i form av personligt brev och cv skickas till aliki.pavlidis@upplandsvasby.se senast den 31 januari 2013.

Annonser

%d bloggare gillar detta: