Folkpartiet Stockholm stad söker drivande valstrateg

by

Folkpartiet Stockholm Stad i söker en valstrateg som fungerar som projektledare inför valrörelserna under 2014. Som föreningens valstrateg är du delaktig och ansvarig för Stockholmsföreningens planering, organisering och genomförande av valrörelserna under 2014. Som ansvarig fungerar du som spindeln i nätet för organisationens olika delar och har budgetansvar. Till arbetsuppgifterna hör även att arbetsleda personal på kansliet, hjälpa till vid kampanjer, utbildningar och möten samt samordna verksamheten med folkpartiets olika delar. Du arbetar i nära samarbete med valledning, styrelse samt folkpartiets kansli i Stockholms stadshus.

Vi söker dig med god ledar- och organisationsförmåga. Du bör ha erfarenhet av valrörelser, driva projekt och god förmåga att hålla många bollar i luften. Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta självständigt, har lätt för att prioritera och att du trivs i en verksamhet där arbetstempot under vissa perioder är högt.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift och är insatt i den allmänpolitiska debatten. Meriterande är tidigare politiskt arbete eller arbete i idéburna organisationer.

Vi utgår från att du sympatiserar med Folkpartiets politik och känner engagemang för de liberala värderingarna.

Tjänsten är en projektanställning till 20141031 med tillträde snarast.

Folkpartiet liberalerna eftersträvar en jämn könsfördelning och ökad etnisk mångfald bland medarbetarna.

Ansökan och CV med referenser skickas till: svanstrom.sara@gmail.com

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 1 februari 2013.

Frågor om tjänsten besvaras av Sara Svanström, arbetsutskottets ordförande, tfn: 0739-322 114.

Annonser

%d bloggare gillar detta: