Var med och kampanja på Internationella kvinnodagen!

by

491x180px_Banner_8-mars

På fredag den 8 mars är det den internationella kvinnodagen. Det kommer som vanligt att uppmärksammas av många folkpartister i Stockholms län. För dig som vill vara med och kampanja eller på annat delta finns en rad olika spännande aktiviteter att välja mellan.

Liberala kvinnor kampanjar för att uppmärksamma lönegapet mellan kvinnor och män, under parollen ta din del av kakan. Kom till Åhléns i Stockholms City klockan 13:00 och gör dem sällskap! Läs mer på LKs Facebooksida.

Jämställdhetsminister Maria Arnholm (FP) deltar i ett seminarium om jämställda löner anordnat av 15:52-rörelsen. Seminariet pågår mellan 14:00 och 15:52 i Visionssalen, Kungsgatan 28A. Klicka här för mer information och anmälan.

SILC släpper sin nya antologi Inget är bara för män och ställer till med releasefest på Café Locanda på Mäster Samuelsgatan 60 i Stockholm klockan 17. Läs mer på SILCs Facebooksida.

LUF ordnar den årliga utställningen Femmetopia. I år är temat global feminism. Platsen är Bergsunds strand 43, Studieförbundet Vuxenskolan. Välkommen från 17.00. Du läser mer om Femmetopia här.

Maria Arnholm

Maria Arnholm, Jämställdhetsminister (FP)

 

Annonser

Ett svar to “Var med och kampanja på Internationella kvinnodagen!”

  1. Peter Says:

    Det är ingen som tar FP feminism på allvar.
    Och det är bra för feminism är manshat.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: