Stockholmskonferensen 2013 – ett år kvar till valet

by

Söndagen den 15 september är det dags för Stockholmskonferensen 2013 – årets stora mötesplats för liberaler i Stockholms län! På konferensen träffar du bland andra Jan Björklund, Maria Arnholm, Erik Ullenhag, Birgitta Ohlsson, Birgitta Rydberg och Lotta Edholm. Konferencier är John Chrispinsson. I år har vi flyttat till Norra Latin i Stockholm för att kunna erbjuda ännu fler platser.

Program

· 10.00 Mingel med riksdagskandidater
· 12.00 Stockholmskonferensen inleds med lunch
· 17.00 avslutas konferensen med mingel

Årets Stockholmskonferens äger rum när det precis återstår ett år till det viktiga supervalåret 2014. Konferensen ska vara ett startskott för det intensiva och viktiga arbete som vi har framför oss för en liberal valseger 2014. Konferensen kommer skilja sig från tidigare år eftersom vi inte kommer arrangera seminarier utan årets upplaga kommer vara ett konvent.

I direkt anslutning till Stockholmskonferensen kommer ett mingel för riksdagskandidaterna äga rum. Under minglet har du chansen att träffa våra kandidater i riksdagsprovvalet. Är du själv en kandidat har du en möjlighet att presentera dig och dina idéer.

Platsen är Ljusgården på Norra Latin och pågår mellan 10.00-12.00.

Missa inte årets stora händelse, utan anmäl dig redan nu på http://www.folkpartiet.se/stockholmskonferensen

Deltagaravgiften är 250 kr och betalas in på pg 5 77 00-7, Folkpartiet liberalerna i Stockholms län i samband med anmälan. Ange sk och namn. LUF-aktiva betalar ingen avgift.

Stockholmskonferensen 2013

Annonser

Ett svar to “Stockholmskonferensen 2013 – ett år kvar till valet”

  1. IngMarie Bohmelin Says:

    15 september är det kyrkoval, ingen bra dag

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: