Häng med på Stockholm Pride!

by
Pride

För 16:e året i rad är det nu dags för Stockholm Pride och självklart deltar Folkpartiet och dess sidoorganisationer Homo-, bi- och transliberaler, Liberala Ungdomsförbundet samt Liberala Kvinnor för att sprida våra liberala värden och för att stå upp för mänskliga rättigheter!

Under veckan hittar ni oss på följande ställen:

PridePark: Folkpartiet, HBT-liberaler, Liberala Kvinnor och Liberala Ungdomsförbundet finns mellan onsdagen den 31 juli till lördagen den 3 augusti i PridePark som i år håller till på Östermalms IP. Besök oss i vårt tält!

PrideParad: Den 3 augusti är det dags för Prideparaden! Gå med oss liberaler i det långa, festfyllda och färgsprakande tåget. Vi samlas på Medborgarplatsen innan klockan 13:00 då det är avgång. För de liberaler som vill dansa loss under färden finns det en utsmyckad lastbil att åka på! Välkommen med dina nära & kära i paraden.

PrideHouse: Mellan måndagen den 29 juli till fredagen den 2 augusti fylls hela Kulturhuset i Stockholm med spännande seminarium och aktiviteter. HBT-liberaler och andra aktörer står för några av punkterna. Våra aktiviteter hittar ni på vår hemsida. För hela se StockholmPrides hemsida.

Ni är varmt välkommen att delta i en eller flera aktiviteter under veckan. Hela schemat med all information hittar ni vår hemsida!

Hoppas vi ses,

hälsningar
Christoffer Jönsson
Ordförande HBT-liberaler
Annonser

Ett svar to “Häng med på Stockholm Pride!”

 1. Krister Says:

  Satt på T-banan i Prideveckan när två unga lesbiska tjejer
  satte sig mittemot mig. De började hångla och sa sen till mig:
  ”Blir du kåt nu heterogubbe”?
  Vad kunde de veta om min läggning?
  Vad är det för beteende och är de så ”utsatta” själva?

  Det är locket-på om debatt kring HBT frågor i media.
  Bara en åsikt tillåts och annars är man homofob.
  Det är mycket olyckligt.
  Det finns en icke tolerans mitt i kravet på tolerans.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: